Известие

Collapse
No announcement yet.

Климатроник не топли?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нищо,просто кратка инструкция за експлоатацията на климатроника
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Бобсъне, земи напиши ръководство едно и го публикувай тук!
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Или пък земи преведи оргиналното и пак го пусни тук
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

за незнаещите като мен ! като се натисне econ се изключва климатикът! и работи само парното ( поне на моята алфа !) на служебния френски дръгляк не е така... аи дръглякът е 2008г. ама си е френски дръгляк

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

На чаша бира или вино/вече идва винения сезон/ ще преведа всичко

М/у другото одеве в дъжда карах на 25* на климатроника и на AUTO и нито ми запоти стъклата нито ми стана студено.Направо да ти е кеф да караш.
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

моята при 90 на колата вътре духа -10 да я еба....само като е ф критични се усеща леко топличко , ше си вържа една духалка и съм му ебал майката..!!
                Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                  моята при 90 на колата вътре духа -10 да я еба....само като е ф критични се усеща леко топличко , ше си вържа една духалка и съм му ебал майката..!!
                  Tо защото не я водиш на терапията . Ние нашите там си ги лекуваме през 2-3 седмици
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                    Да не караш и ти като Наско на климатик? ECON-a го дръж винаги включен.
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                      Да не караш и ти като Наско на климатик? ECON-a го дръж винаги включен.
                      Както знаем, това НЕ би трябвало да пречи.
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Да, и на мен не ми пречи,но не на всички парното е като нащо.На Наско като му спря компресора пак не топлеше както трябва.
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                          Tо защото не я водиш на терапията . Ние нашите там си ги лекуваме през 2-3 седмици
                          нямам време праа си ремонти през почивните дни и немам време ама таа седмица ше свършвам и ше я докарам на следващата !

Boby държа я на екон , е пак няма топло докато отида до работа (12км) е на екон на максимум топло и въздух и пак не топли , духа един хладък въздух , само над 3500 оборота като я държа леко се усеща топличко, аз обаче сериозно си го мисля за духалката, не ма ебе, не мога всеки път да я държа ф такива обороти, ше я еба ф кошарата

Comment

Добре де, не е ли по- лесно да загубиш време да установиш проблема, отколкото за някаква духалка? А и тя няма да те стопли сякаш... Виж си маркучите към радиатора за парното топли ли са, виж си клапите и така.
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

е аз и да гледам като не ги разбирам няма кво да гледам, платих си на майстор да ми прегледа цялото парно и да ми го опрай и клапи и релета и путки майни и пак ми духа студено, не виждам смисъл да наливам пари в бездънна яма , до лятото да ма избута и я шкарирам...

Comment

колега недей така, народът е казал "всяка болка билка си има" а тука билкари колкото щеш
                                p.s. от как е на екон. е приемливо топличко! освен това и разхода ми падна

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Working...
                                X